Skip to main content

Lieve mooie Halloween is helaas vandaag over de regenboogbrug gegaan. Het leek zo goed met haar te gaan, en ondanks dat haar bloedarmoede maar niet onder controle te krijgen was had ze volop levenslust, en speelde en rende zelfs met de honden van het opvanggezin. Maar Halloween kreeg plotseling een terugslag, wilde niet meer eten, en zonderde zich af van alles en iedereen. Ze kon ook niet meer op haar poten staan en al haar levenslust verdween als sneeuw voor de zon. De dierenarts concludeerde dat haar bloedarmoede erger was dan ooit tevoren. Halloween was zo verzwakt dat er werd besloten haar over de regenboogbrug te laten gaan. Lieve Halloween, het leven was je zo gegund. Gelukkig heb je nog liefde mogen ervaren. Ren en speel nu maar daar boven zonder pijn en ziekte. Vergeten worden zal je nooit. Halloween werd op Halloweensdag in zeer ernstige toestand bij de school van het dochtertje van een lieve mevrouw aangetroffen. De mevrouw nam haar mee naar huis om proberen haar leven te redden. Halloween wilde niet eten en kon amper op haar poten staan. De dierenarts concludeerde dat ze Leishmania, Ehrlichia en een ernstige bloedarmoede had. Bovendien waren haar nieren wat aangetast. Ook had ze een aantal grote wonden op haar lichaam. Halloween kreeg medicatie en begon beetje bij beetje weer te eten. Hoewel ze niet in gewicht aankwam en haar bloedwaardes maar niet wilde verbeteren ging het toch veel beter met haar. Halloween had weer levenslust en genoot van de liefde en aandacht die ze van haar opvanggezin kreeg. Ook haar wonden begonnen te helen. Iedereen was ervan overtuigd dat het goed zou komen met Halloween. Maar helaas…..