Skip to main content

Bobi heeft geen fijn leven gehad.  Toen Bobi nog jong was leefde hij op straat in Boekarest, hij werd gered van de hondenvangers en kreeg een thuis. Zijn eigenaar overleed en de familie nam “de zorg” over voor Bobi. Hij werd aan een korte ketting gelegd, stond, zat en lag in zijn eigen uitwerpselen en at deze ook. Een mevrouw trok zich zijn lot aan en nam Bobi mee naar de plek waar zij werkte. Niet in een huis, maar toch op tijd te eten. Daar bleef Bobi een paar jaren, maar de mevrouw werkt daar niet meer en kon Bobi niet meer verzorgen en ook niet in de gaten houden. Bobi is in het verleden geslagen door mensen en gebeten door andere honden. Ondanks zijn leeftijd, bijna 13, wilde hij nog wel spelen. Bobi heeft  een beroerte gehad, hij leek hiervan te herstellen. Op 9 april kreeg hij weer een hersenbloeding en ook een hartaanval, helaas is Bobi  dezelfde dag gestorven.