Skip to main content

Onze Dewi is niet meer. 19 mei 2011 zagen wij haar voor het eerst en het was meteen duidelijk dat zij prima paste bij ons. Ze had net een lange rit vanuit Spanje achter de rug maar sprong vrolijk in onze auto. Gelukkig vond ze autorijden heel leuk. Al na 1 week gingen we naar ons vaste vakantieadres in de Provence waar ze haar grote vriend ontmoette, Balou, een Leonberger. Ze vond het daar minstens zo leuk als bij ons in de polder en de warmte daar was ze in Spanje ook wel gewend. We zijn daar gelukkig vaak met haar naartoe geweest. Waar ze ook was, vrolijk was ze altijd en we hebben veel met haar gelachen. Een paar maanden geleden werd bij Dewi nierfalen geconstateerd. Het zal nooit duidelijk worden of dit een aangeboren probleem was, of dat ze toch nog slachtoffer is geworden van de sluimerende Leishmania. Hoe dan ook, de intensieve behandeling, die volgde, heeft ze moedig doorstaan en ondanks alles bleef ze tot het einde toe de vrolijke paljas die ze vanaf het begin is geweest. 15 december 2014 heeft ze de strijd helaas moeten staken; ze was pas 5 jaar. Rust zacht, lieve Dewi, we zullen je nimmer vergeten. Carla en Paul Offerman