Skip to main content

Carol werd op 12 december 2014 binnengebracht bij het asiel van Asoka Castalla, samen met Churro en Churra . Zij zijn het slachtoffer geworden van de crisis. Hun baasjes konden de hypotheek niet meer betalen en zijn door de bank hun huis uitgegooid. De eigenaren zagen geen andere uitweg meer dan de honden af te geven bij het asiel.
Carol had wat moeite met de aanpassing aan het leven in het asiel.  Onze lieve Carol-Coco  vanmorgen onverwacht overleden. Ze heeft eerder nog gespeeld met de bal zoals iedere dag. Eind van de ochtend toen het weer haar beurt was om naar buiten te gaan is ze onwel geworden en heeft ons verlaten. Haar hart hield op te kloppen.
We zijn heel erg verdrietig want Carol was één van de liefste honden in het asiel. Ze vroeg nergens om en was dankbaar voor elke knuffel en elk balletje dat je gooide.
We zullen je nooit vergeten lieve Carol-Coco. Rust zacht.