Skip to main content
In memoriam

Bowie (voorheen Romue)

Bowie (of Romue) was al in opvang in nederland toen ik zijn foto zag, prachtig hondje met het koppie van m”n vorige grote hond en het postuur van m’n vorige kleine hond…..dus ik was verkocht.

Vanaf dag 1 was hij totaal gefocusd op mij en dat is altijd zo gebleven, mijn dochter heeft nog even strijd moeten voeren met hem om te worden geaccepteerd.

Bowie komt uit Portugal, waar hij aan een te korte lijn zat in de volle zon en onder het ongedierte, de eigenaar wilde hem niet afstaan, dus is hij gestolen door dierenvrienden en zo bij DZG terecht gekomen via Anna.

En wat een ontzettend geweldige wereldhond, gek op kleine witte hondjes, gek op eten en ontzettend trouw.

De laatste jaren naar iedereen toerennend onder zeehondengejank bedelend om een brokje, want hij wist precies wie er wat in de zak had en, ondanks z’n staar herkende hij ze dan al op grote afstand.

Het is heel snel gegaan deze laatste paar dagen, vanmorgen hebben we hem laten inslapen omdat het goed was zo……nu mag hij weer de stok en de bal af gaan pakken van Laska, zijn grote maatje die 2 jaar geleden ons heeft verlaten en nu na 16 jaar mag jij gaan spelen.

Ik zal je ontzettend missen maatje…..dikkel knuffel

Janny Grotenhuis