Skip to main content

Op 25-09-2017 hebben wij Ana laten inslapen helaas heeft zij net geen 10 jaar mogen worden.
Wij hebben 9jaar lang van haar mogen genieten met alle ups en downs die een adoptie hondje met zich mee brengen,Ana was 7 maanden oud toen ze bij ons kwam, in het begin was zij heel wantrouwig en paniekerig voor mensen maar haar grote vriend Buda een rottweiler hielp haar hier doorheen te komen. Zij kreeg steeds meer vertrouwen en het werd een ontzettend lieve hond die in plaats van met haar staart tussen haar benen vol vertrouwen rondliep met haar staart omhoog. Toen Buda stierf was zij ontroostbaar en na twee weken besloten we een nieuwe vriend voor haar er bij te nemen, we gingen er van uit dat een straatschoffie wel een jaartje of 20 mee zou kunnen gaan. Nero haar nieuwe vriend vond ze in het begin maar niks maar enkele weken later waren de twee al weer onafscheidelijk totdat gisteren het plotselinge slechte nieuws van de dierenarts kwam dat wij haar in moesten laten slapen omdat haar hart op was en de longinhoud was te klein om nog goed te kunnen ademen.
Ana was een ontzettend lief hondje die super dankbaar was dat ze naar 4 andere plekken waar ze steeds weg moest een vast huis had gevonden bij mensen die echt van haar hielden. Meisje wat zullen we je gaan missen en DZG bedankt voor de 9 mooie jaren die we van haar hebben mogen genieten.

Peggy van Wijk