Skip to main content

Wat een persoonlijkheid hebben wij maar liefst 14,5 jaar bij ons mogen hebben: Teddy. ’s Morgens altijd een beetje een ochtendhumeur, maar na de middag de grote vrolijke grapjeshond, baldadig, gezellig en altijd vol levenslust. Een kruising tussen een labrador en een border collie, een hond met twee duidelijke kanten: een hele actieve, maar ook een beetje lui. Altijd was hij bij ons, op de voeten slapen, ’s avond mee op de slaapkamer en altijd wandelen in het bos. Na een jaar kregen wij via de stichting ook Amber, een kruising tussen een windhond en een herder. Samen trokken ze dag en nacht op en konden ze hun nare verleden in Griekenland en Portugal achter zich laten. Helaas hebben we Teddy in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 mei in moeten laten slapen. Moe was hij en ziek. Maar tot de laatste dag altijd onze grote vriend. We missen hem verschrikkelijk en hij heeft een enorme leegte achtergelaten. Amber is inmiddels een beetje de schrik te boven en probeert haar weg weer te vinden. Nooit zullen we deze lieverd vergeten, deze hond die ons leven zo enorm heeft verrijkt en tot een groot plezier heeft gemaakt.

Bart en Barbara Plaggenmarsch – Reijnders
Amber