Skip to main content

Nani *1-1-2006  † 16-11-2019

Na een gelukkig en toch wel lang leven hebben wij zaterdag 16 november toch wel plotseling afscheid moeten nemen van Nani, onze “Portugese Springer”. Zo noemden wij haar als gevraagd werd wat is Nani voor ras? Ze was altijd vrolijk en kon springen als de beste en rennen kon ze ook met die lange poten van Links September 2019, rechts toen we ze kregen in 2006  haar, bovendien ze kwam uit Portugal. Als ze je eenmaal kende kwam ze altijd bij je staan en dan wilde ze altijd lekker gekroeld worden. Omdat ze zo enthousiast was had ze ook wel de bijnaam “woeste teckel”, en “puppy”.

In September zijn we nog met haar naar Terschelling geweest waar ze lekker over het strand kon rennen.

We zijn blij dat we ze een fijn leven hebben kunnen geven maar we zullen haar verschrikkelijk missen.