Skip to main content

Een paar weken nadat wij jou op de site van DZG hadden gezien (en we alle drie als een blok voor jouw foto vielen) hebben wij jou opgehaald bij het opvanggezin. Even keken we raar op dat je 10 cm groter bleek te zij dan in je omschrijving stond maar je was net zo leuk als op de foto! Na je tijd in een Spaans asiel moest je wel wennen aan ons, het huis en de taal. Maar al heel snel had je de dingen door. Je vond het heerlijk om met je lange poten door het bos te rennen en hoe vaak hebben we niet gehoord wat loopt hij mooi het lijkt wel een paard! Heel veel wandelkilometers heb je met ons gemaakt. Twee lange afstandspaden heb je met ons gelopen. Alleen het strand was niet favoriet bij jou…..dan liep je sjokkend achter ons aan. Je hield ontzettend van fruit en groenten. Vooral paprika vond je heel erg lekker en zodra de groentela van de koelkast openging stond je achter me. Je speelde graag. Natuurlijk vond je het erg leuk om de door ons verstopte koekjes op te zoeken. Maar ook verzon je zelf het balletje in de schoen verstop spel. Wat hebben we genoten van jouw rustige, gezellige aanwezigheid. Ondanks dat de laatste jaren wat moeizamer gingen zouden we jou zeker weer uitzoeken! Lieve Max dank je wel voor alles wat je ons gebracht en gegeven hebt!