Skip to main content

Onze lieve Bobby is er niet meer.

Bobby kwam voor ruim 11 jaar geleden als een 1 jarige naar Nederland vanuit Portugal. Bobby heette eerst Pantufa maar wij vonden Bobby beter bij hem passen.

Bobby heeft een harde start in het leven gehad en was daardoor een beetje mensenschuw maar het werd onze beste witte vriend. Op zondag 24 juni 2018 moesten we Bobby helaas naar de honden hemel laten gaan. Voor ca. 2 weken geleden kwamen we erachter dat Bobby verscheidene tumoren in zijn kleine lichaampje had. Er was helaas niets meer aan te doen maar we zouden nog even van hem kunnen genieten. Helaas was dit niet het geval en zaterdag kreeg hij zijn eerste aanval en zondag volgden er meer. Bobby kon niet meer en er zat niets anders op dan Bobby rust te geven.

Lieve Bobby we zullen je missen en nooit vergeten!

Mary van Kempen en familie