Skip to main content

Tot ons grote verdriet hebben wij op dinsdag 11 februari ons lieve hondje Amber moeten laten inslapen. Zij is bijna 13 jaar bij ons geweest en wat een geluk dat ze bij ons kwam wonen. Onze hond Teddy, die we een jaar daarvoor van de Stichting Dierenhulp zonder Grenzen geadopteerd hadden, voedde haar op. Als pup werd ze gevonden in een hol in een bos in Portugal, vermoedelijk gepest en mishandeld. Het kostte het ons jaren om haar vertrouwen te geven in het leven. Wat een lieverd was ze, trouw en goedhartig. Vorig jaar moesten we Teddy in laten slapen en langzaam kwijnde ze weg zonder haar grote vriend. We hebben geprobeerd de moed erin te houden, maar afgelopen dinsdag, 11 februari 2020, was het klaar. Ze kon niet meer, haar hartje was gebroken. We missen haar en Teddy verschrikkelijk, ze laten een grote leegte achter. Maar wat hebben we een mooie jaren met deze honden mogen beleven, daar zijn we dankbaar voor. We hadden het voor geen goud willen missen. Hopelijk is ze nu herenigd met onze grote vriend Teddy, die 14 mei 2019 ingeslapen is.

Bart en Barbara Plaggenmarsch