Skip to main content

Kenu kwam als puppy, samen met Kensi en Kerso, in de shelter. In de tien jaar dat dit drietal hier is heeft nog niemand belangstelling getoond. En zij verdienen een eigen thuis. Het is triest dat honden op moeten groeien in een shelter. Kenu kan goed met andere honden opschieten. Het leven is niet makkelijk voor hem, hij is bang voor mensen. In de shelter verblijven heel veel honden, de vrijwilligers hebben geen tijd en/of mogelijkheden de honden  (veel) individuele aandacht te geven. Hoe graag zij dit ook zouden willen, dit doet hen ook veel verdriet. Daarom is de hoop gevestigd op een rustige familie, zonder kleine kinderen, die Kenu en de andere drie ( ook Pep!) willen laten wennen aan een thuis, dit houdt in dat ze veel tijd nodig zullen hebben, maar beslist ook moeten krijgen. Het zal toch niet zo zijn dat dit viertal nog jaren in de shelter moeten blijven tot hun dood, dit is onverdraaglijk. Een rustig gezin, een woning met tuin en een tweede hond zal heel fijn zijn voor Kenu. Ook Kenu heeft dringend hulp nodig.

Kenu zit samen met Kerso in één kennel, ze komen daar (te) weinig uit. Deze honden verdienen een eigen thuis, waar ze alle tijd, geduld en liefde krijgen die ze nodig hebben om te wennen.

Ras: overig
Leeftijd: 15-1-2010 (geschat)
Herkomst: Albacete – Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op