Skip to main content

Wij weten niets van het verleden van Duke, maar rooskleurig zal het niet zijn geweest. Vermoedelijk is hij een afgedankt jachthondje. Wat we wel weten is dat Duke op een dag in een dodingstation is gekomen. En nu is Duke al tijden bij een betaalde opvang in Spanje. Hij is vertrouwd met honden en mensen, hoewel hij minder vertrouwen toont in honden, mensen houdt hij op afstand, hij benadert mensen alleen voor voedsel. Hij zal veel tijd en geduld nodig hebben en moeten krijgen, we zijn op zoek naar een familie die bereid is hem dit te geven. Een rustige omgeving, zonder veel prikkels. Duke is rustig. Hij is gecastreerd.

Duke wacht al een paar jaar op een eigen thuis! Bij u/jou?

Leeftijd: 1-2-2017 (geschat)
Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op