Skip to main content

Wilt u onze vriendjes uit de perrera in Spanje helpen? Dit kan door financiële adoptie op afstand!

Wij zijn Ginger, Lisa en Dani en wij zijn geboren in Zuid Spanje. Door hulp van Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal hebben wij in Nederland een veilig en warm thuis gevonden. Wij willen uw hulp vragen voor onze vriendjes die nog steeds in Spanje zijn.

U hebt vast wel gelezen dat DZG in de eerste maanden van 2021 honden uit een Spaanse perrera (dodingstation) heeft gered. Zij werden ondergebracht op een veilige plek, daar kregen zij rust en de nodige verzorging. Uiteraard werden en worden alle verblijfskosten en kosten voor de dierenarts door de stichting betaald. Dat dit een grote financiële impact heeft op de organisatie is duidelijk, maar als je dieren redt moet je ook de verantwoordelijkheid nemen vinden wij en zij gelukkig ook! Eigenlijk wilt u ( nog ) een hond adopteren? Wij weten dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Maar … u kunt wel een hond financieel adopteren. Vanaf € 7.50 per maand biedt DZG deze mogelijkheid. Een simpele oplossing … een groot gebaar!

Mocht u een geredde hond uit de perrera willen steunen dan zorgt u ervoor dat uw hond, indien nodig, medisch behandeld kan worden. Sommige honden moeten nog gecastreerd/gesteriliseerd worden, maar wat te denken van de verblijfskosten per hond/per dag. De kosten zijn hoog. Misschien is het een leuk idee om samen met familie, vrienden, kennissen, collega’s of als project op school of sportclub een dier financieel te steunen. Een geredde hond uit de perrera kost geld. Daarom vragen wij, Ginger, Lisa en Dani, u om dit project te steunen! U krijgt een foto en beschrijving van uw dier en natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw hond. Ook is het mogelijk een dier te steunen met een eenmalige bijdrage.

 

Mocht uw hond geadopteerd worden, dan lichten wij u z.s.m. in. Vanzelfsprekend kunt u hierna een andere hond financieel op afstand steunen.

Het zal ideaal zijn om elk dier een veilig thuis te bieden. Dit is helaas niet altijd haalbaar, velen zullen nooit geholpen kunnen worden. Waarom vraagt u zich misschien af? Zij leven in de schaduw ( letterlijk ) van een samenleving die niet vindt dat een dier een levend wezen is. Zij blijven verborgen voor ons, het verborgen dierenleed is immens groot. Af en toe komt iets aan de oppervlakte, maar dit zijn de kleine topjes van de heel grote ijsbergen. En nu vragen wij aan u, namens alle vriendjes in het buitenland: “Wilt u misschien een hond op afstand adopteren?”

U kunt zich opgeven per e-mail: enikdan@dierenhulpzondergrenzen.com. Ook voor meer informatie kunt u mailen.

Dit zijn de honden die u op afstand kunt adopteren

Voor maar €7,50 per maand! Geef nu op via enikdan@dierenhulpzondergrenzen.com.