Skip to main content

Voer inzamelen

Wilt u voer voor ons verzamelen?

Weet u dat dierenartsen en dierenwinkels anti-vlooienmiddelen, verbandmiddelen, tekenbanden, anti-wormmiddelen, etc. niet meer mogen verkopen als het “over” de datum is?
Weet u dat die middelen dan vaak óf verdwijnen in een container óf weer terug worden gezonden naar de groothandel/fabrikant, waar ze alsnog vernietigd worden?

Weet u dat deze middelen vaak nog minstens een half jaar hun werking blijven behouden? En dat wij deze heel graag willen hebben voor onze projecten in Portugal, Spanje, Griekenland en Polen.

Daarom: vraag uw dierenarts en/of uw dierenwinkel om deze medicatie. Natuurlijk hoeven wij niet persé medicatie te hebben die over de datum is! Trouwens ook verbandmiddelen zijn altijd van harte welkom evenals beschermkappen, puppy- en kittenmelk.

Uiteraard is altijd voer nodig voor de honden en katten van onze projecten. Ook voor het voer gelden dezelfde regels, wanneer dit over de datum is mag het niet meer worden verkocht, maar is nog wel goed. Voer meer dan 8 maanden over de datum kunnen wij helaas niet meer gebruiken, ook dient de verpakking nog goed afgesloten te zijn.

Wel vragen wij uw begrip dat wij niet voor een paar zaken kunnen gaan rijden, maar wij proberen samen met u een tot een oplossing te komen.

Verder willen wij u vriendelijk verzoeken de goederen in te willen pakken in een doos.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline en Paul de Kruijff
e-mail: logistiek@dierenhulpzondergrenzen.com

Reageer op de vacature