Skip to main content

Oorlog in Oekraïne houdt aan – ook voor dieren.

Met spoed gast- en /of adoptiegezinnen gezocht voor honden uit Oekraïne.

GEEF ZE HOOP VOOR DE TOEKOMST!

Wederom gaat Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal samenwerken met Humane Society International. Zij helpen ook in Oekraïne en hebben de organisatie Homeless World geholpen door de schenking van een mobiele ambulance. Die rijdt door het hele land, indien mogelijk, en proberen zoveel mogelijk dieren te helpen en te redden. Wij zijn gevraagd te helpen met de opvang/adoptie van honden. Het zijn allemaal slachtoffers van de oorlog en komen uit verschillende delen van Oekraïne.

Wij zoeken  daarom gastgezinnen en/of adoptanten  voor deze honden.

De meeste honden hebben veel meegemaakt, zij hebben de verschrikkingen van een oorlog meegemaakt. Ze verdienen zoveel beter, zij hebben niks meer. Alleen de hoop op een goede toekomst en vooral op een veilig thuis.

Laten wij ze weer hoop geven voor de toekomst. Mogen we op jou rekenen?

Over het profiel van Rosa, Rita, Dosia, Vinci en Vladick kan je op deze website meer lezen.

Humane Society International bevordert het welzijn van dieren in meer dan 50 landen en werkt wereldwijd aan het bevorderen van de band tussen mens en dier, het redden en beschermen van honden en katten, het verbeteren van het welzijn van boerderijdieren, het beschermen van wilde dieren, het bevorderen van proefdiervrije testen en onderzoek, het reageren op rampen en het bestrijden van wreedheid tegen dieren in al zijn vormen. Humane Society International/Europe is een leidende kracht voor dierenbescherming in de Europese Unie.

Homeless World heeft meer dan 500 dieren onder hun hoede die ze gered hebben uit de frontlinie. De dieren zijn nu op een veel veiliger plek, maar het is heel erg moeilijk voor de organisatie om zoveel katten en honden te voeden. Laten wij hen helpen door een paar honden van ze over te nemen, of voor adoptie of  door het opnemen in een gastgezin.

Kan je niet opvangen/adopteren en je wilt de dieren in deze shelter toch helpen? Een donatie is altijd welkom op  NL12 SNSB 0928271803 t.n.v. Dierenhulp zonder Grenzen te Valthermond. O.v.v. Homeless World.

100% van de giften gaat naar het doel waarvoor het gegeven is.

Wil jij meer ( vrijblijvende )  informatie? Of heb je belangstelling voor adoptie of opvang?