Skip to main content

Fotowedstrijd Dierenhulp Zonder Grenzen

Doe ook mee! Nog tot en met 31 januari 2022.

Wij hebben een aantal vragen gekregen of het mogelijk is de einddatum van de fotowedstrijd tot een later tijdstip uit te stellen. Wij hebben gemeend aan deze vragen tegemoet te komen. Foto’s kunnen nu tot 1 februari ingezonden worden.

Bij donatie van € 2 kunt u uw allerleukste, aller stoutste of meest hilarische decemberfoto van uw geliefde huisdier naar de stichting sturen en uit alle inzendingen zullen de 3 leukste foto’s geselecteerd worden en krijgen de 3 winnaars een verwenpakket, voor u én uw dier thuisgestuurd. Het verwenpakket wordt aangeboden door Stichting Dierenhulp zonder Grenzen, Biofood en Woshoush.

Link voor de donatie 

Stuur uw foto(‘s) naar: vrijwilligers@dierenhulpzondergrenzen.com

De 3 winnaars worden bekend gemaakt in de nieuwsbrief van februari en op Facebook en krijgen daar een ereplaats in/op!

De volledige voorwaarden voor deelname zijn op te vragen bij info@dierenhulpzondergren.com of vrijwilligers@dierenhulpzondergrenzen.com.

Enkele voorwaarden tot deelname aan en informatie over de fotowedstrijd

De fotowedstrijd heeft een creatief-publicitair karakter en is tevens bedoeld als inzamelingsactie. Bij een donatie van € 2.00 kunt u met 1 foto deelnemen aan de wedstrijd.

De opbrengst van de inzamelingsactie wordt besteed aan het helpen van dieren in nood, onze lopende hulpprojecten, verzorging en opvang van dieren die onder hoede zijn van Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal en eventueel andere kosten die moeten gemaakt worden om als stichting optimaal te functioneren.

Door de fotowedstrijd te koppelen aan een donatie van slechts € 2.00 willen we iedereen een kans geven om mee te kunnen doen aan de wedstrijd en hopen we op een zo groot mogelijk aantal deelnemers.

U kunt de donatie van € 2.00 rechtstreeks overmaken aan Dierenhulp zonder Grenzen (IBAN: NL81INGB0004608875) of via deze link naar de webshop van Woshoush, de link kunt u hierboven zien.

Elke donatie van 2 euro geeft recht tot deelname aan de fotowedstrijd met 1 foto, maar geeft geen enkele garantie om als 1 van de 3 winnaars verkozen te worden. De fotowedstrijd gaat over kerstfoto’s van uw dier of dieren.

De foto’s kunnen gemaild worden naar vrijwilligers@dierenhulpzondergrenzen.com, met duidelijke vermelding van uw volledige naam, volledige adres en de naam van uw dier(en).

Een deelnemer per donatie van 2 Euro met 1 (één) foto meedingen naar een prijs. Wilt u € 4.00 doneren, dan kunt u 2 foto’s insturen. Met een donatie van € 6.00 kunt u met 3 foto’s deelnemen, etc.

U dient deze foto’s zelf gemaakt te hebben én mogen uitsluitend van uw eigen dier of dieren zijn. Foto’s dienen een minimale resolutie van 800 x 600 pixels te bezitten. Kleinere foto’s kunnen helaas niet meedoen aan de wedstrijd.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd aanvaardt men deze voorwaarden en regels als ook de beslissingen van de jury, die definitief zijn en in alle opzichten bindend.