Skip to main content

Sam is ongeveer 50 cm. hoog
Sam is de hond die het langst in de shelter zit. Sam zat in het gemeentelijke horror asiel naast de shelter. Onze collega mocht hem er niet uit redden toen zij hem zag, maar uiteindelijk heeft hij zijn zichzelf gered door te ontsnappen of is hij de poort uitgezet. Hij zat daar keurig te wachten, het was eigenlijk zijn huis, anders wist de arme ziel niet. Nu is hij in de shelter, veilig maar helaas weer in een box, wat hij niet verdient.
Sam had een open wond aan zijn been, een bijtwond, denkt de dierenarts. Hij heeft 1 oogje waar hij niet goed mee ziet, maar hij heeft er geen last van lijkt het. Sam is een heel lieve hond die nu zijn dagen in een kennel slijt, zo triest.
Sam kan heel erg goed met teefjes en alle kleine honden in het asiel opschieten. Ook reu Binky die ongeveer even groot is, vindt hij leuk. Zodra een hond een stuk groter is en dan vooral reutjes, gaat hij blaffen naar ze. Dit kan dan agressief overkomen, maar dit is vooral uit angst. Waarschijnlijk heeft dit met zijn asiel verleden te komen.

Geschatte geboortedatum: 01-03-2020
Herkomst: Loznica
Verblijft momenteel in: Servië

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op