Thessaloniki

St. Dierenhulp zonder Grenzen werd gevraagd hulp te bieden aan een jonge vrouw, Myrto, uit Thessaloniki. Zij redt veel katten en soms ook honden. Wij willen graag proberen te helpen.

De hoofdstad van Griekenland, Athene, is met afstand de grootste stad van het land te noemen. De stad die op plek nummer 2 volgt, is Thessaloniki, de hoofdstad van Macedonië. De stad is gelegen in Noord-Griekenland, aan de Golf van Thessaloniki en is de hoofdstad van Macedonië.

Myrto helpt Griekse zwerfkatten en -honden en elk dier dat zij toevallig tegenkomt, zoals vogels, schildpadden en andere wilde dieren. In de afgelopen 5 jaar heeft zij meer dan 100 katten en 40 honden gered en ter adoptie kunnen geven.

Zoals zij zelf zegt: “Ik kan mijn rug niet keren naar een dier in nood, ik heb katten gevonden die lijden op straat na een auto-ongeluk, na hondenbeten en honden in zeer slechte conditie. Ik probeer altijd geld in te zamelen en altijd het beste voor de dieren te doen, aangezien alleen mijn man werkt en we nu 18 katten en 7 honden hebben.”
Veel dieren hebben speciale zorg nodig, naast de medische zorg en medicijnen kost ook het speciale voer veel geld. De katten en honden hebben geen enkele schuld aan dat wat hen overkomen is of nog steeds overkomt. Zij zijn de slachtoffers, ze verdienen een toekomst, een goede en veilige toekomst.

Als wij samen kunnen helpen om de toekomst voor hen beter te maken, dan moeten we het zeker proberen. Samen! Laten wij hen een eerlijke kans geven op een beter leven.

Dieren in de opvang

No post found

Foto’s en video’s van dit project