Skip to main content

Mijn naam is Collie. Heeft dat een reden? Jazeker omdat ik een Bordercollie ben. Ik ben ook een wijsneus. Rond februari 2023 ben ik, reu, geboren. In Portugal, waar ik tot nu toe woon, worden honden zoals ik gebruikt om te jagen. Het 1e jachtseizoen is ten einde en ik ben aan de kant gezet, ik voldeed niet. Dat zegt iets over mij, u hoeft niet bang te zijn dat ik achter konijnen aan ga, of achter uw kat, want dat doe ik niet.
Wat ik wel graag doe? Wandelen. Samen met u! Ze zeggen dat ik een hele sociale, leuke en slimme hond ben. Ik houd van gezelschap en ik ben fit.
Wilt u samen met mij wandelen in de toekomst? Ik verhuis graag naar Nederland daarvoor.
Schofthoogte ca. 51 cm. Collie is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 01-02-2023
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op