Skip to main content

We hebben goede hoop dat Cappuccino niet te lang hoeft te wachten op zijn nieuwe thuis. Deze jongen heeft een fantastisch karakter en is heel rustig en toch heel aanhankelijk. Hij is erg mooi van binnen en van buiten. Ondanks dat hij nog niet veel ervaring heeft aan de lijn, loopt hij goed en gaat hij graag op pad. Cappuccino is lief en rustig en hij houdt van mensen, dus we denken dat hij het ook leuk zou vinden om met kinderen om te gaan. Hij zit graag en geeft kusjes. Hij is goed met andere honden en heeft een kalmerende invloed. We hopen dat zijn speciale mensen dit nu lezen. Cappuccino is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-05-2022 Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op