Skip to main content

Brigitte is een lieve meid die te weinig aandacht heeft gehad bij haar vorige baasjes. Brigitte is geadopteerd als puppy door een jong gezin met een baby en een kindje van 3. Oh wat vonden ze een jong hondje een leuke aanvulling.
Het begin was ook leuk en het had ook leuk kunnen blijven als ze zich van tevoren bedacht hadden dat een hond ook aandacht en liefde nodig heeft. Nadat het nieuwtje er vanaf was vonden ze een hond toch maar lastig. Waar de kinderen ’s ochtend naar de kinderopvang gebracht werden, werd Brigitte thuis aan haar lot overgelaten. Als ze thuis kwamen waren ze te moe, de kinderen wilden ook aandacht, en werd ook dan weer Brigitte aan haar lot overgelaten. Uiteindelijk hebben ze de beslissing genomen Brigitte naar het asiel te brengen. Daar wacht ze nu op een nieuwe kans om ergens te kunnen laten zien wat voor een leuke en lieve hond ze is, want dat is ze. ja, Brigitte kan samen met kinderen en ook andere honden kan ze goed mee opschieten. Brigitte is gesteriliseerd bij ons en gevaccineerd. Ze is kerngezond. Schofthoogte ongeveer 45 cm.

Geboortedatum: 20-01-2022 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op