Skip to main content

Sonny is op zoek naar een thuis voor altijd. Hij is nog maar een puppy en zit in het asiel. Zijn zusje is onlangs vertrokken. Onze collega’s twijfelen er niet aan dat Sonny net zo’n geweldige aanwinst voor iemands huis zal zijn. Hij is een lieve puppy en heeft een familie nodig die hem de zorg kan geven die hij verdient nadat hij werd achtergelaten in een finca met zijn zus. Sonny heeft een thuis nodig omdat er nog zoveel over de wereld te leren valt, en de beste plek om de wereld te ervaren is buiten het asiel waar de blootstelling aan nieuwe ervaringen enigszins beperkt is. Het is een cruciale periode in het leven van een hond om een veelzijdige en zelfverzekerde volwassen hond te worden. Hij is geweldig met kinderen, maar hij is nog niet getest op katten; omdat hij nog jong is, is er echter alle kans dat hij het goed zal doen met katten, aangezien zijn zus momenteel samenwoont met een kat en het goed doet. Zijn moeder was een labrador en ze kennen de vader niet.

Geboortedatum: 04-02-2024 Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op