Skip to main content

Picasso is gevonden op een terrein met 31 andere honden samen. Deze plek stond bekend als een plaats waar onder andere honden gehouden werden voor de illegale fok en verkoop. Ze denken dat Picasso ook daarvoor bedoeld was. Gelukkig hebben ze Picasso kunnen redden.

Picasso is negatief getest op allerhande hondenziektes. Wel zat hij vol met vlooien en teken, maar daar is hij uiteraard intussen van verlost en voor behandeld. Ook is hij negatief getest op tekenziekte. Picasso is een slimme hond. Daarnaast is hij ook erg lief en gehoorzaam. Hij houdt van knuffelen. Picasso zou uitstekend passen in een huis met kinderen of met andere honden en/of katten. Hij kan zich echter ook goed alleen vermaken.

Picasso is een gemakkelijke hond in de omgang en ze hebben geen gedragsprobleem gevonden. Hij lijkt gelukkig niets over gehouden te hebben aan zijn vorige leven. Hij is erg dankbaar als hij aandacht en liefde krijgt. Zijn schofthoogte is ca. 54 cm.

Geboortedatum: 01-07-2020 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op