Skip to main content

Joanna is de trouwste en langste bewoonster van het asiel. Ze is 8 jaar en ze woont al 8 jaar in het asiel. Sterker nog: ze is er geboren.
Helaas zijn er tijden geweest in het asiel dat niemand probeerde een huisje te vinden voor de honden. Joanna zat er en is er dus blijven zitten. Hoe mooi zou het zijn als Joanna nog een hele mooie tijd kan beleven bij iemand in een echt huis? Dat wat ze haar huis mag noemen. Joanna zit sinds 2 jaren niet meer in een box. Ze loopt vrij rond op het achterterrein waar ze haar eigen faciliteiten heeft. Haar eigen hondenwoning, haar eigen schuilplekje, haar eigen voer. Iedereen die binnenkomt wordt hartelijk begroet door Joanna want ze is een blije vrolijke vogel. Gevolg: Joanna krijgt hondenkoekjes van alle bezoekers. Joanna is dol op koekjes maar ze heeft daardoor wel wat overgewicht.
Dat Joanna erg sociaal is hoeven we bijna niet meer te vertellen. Ze is erg gewend aan mensen, van baby tot hoogbejaarden, Joanna is dol op iedereen. Ook andere honden komen aan Joanna voorbij, ook die heet ze welkom, net zoals ze ook met de asielpoezen speelt. Wie geeft Joanna een huisje voor de rest van haar leven? Ze heeft het goed in het asiel maar dat zou haar leven nog mooier maken! Haar schofthoogte is ca. 46 vm.

Geboortedatum: 01-06-2016 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op