Skip to main content

Deze dame van 2,5 jaren jong is gevonden bij een jachtclub. Wat ze daar deed is niet bekend maar we vermoeden dat ze voor de jacht daar naar toe was gehaald, alleen heeft Abuna totaal geen jachtinstinct. Ze was verwaarloosd en erg hongerig. Gelukkig was daar een bekende van één van de medewerkers en hebben ze Abuna daar weggehaald. Intussen is ze bijgevoerd, niet meer hongerig en verblijft ze in het asiel. Ze heeft echter 1 grote wens: een echte huisje!

Abuna is gesteriliseerd, in uitstekende conditie, verdraagzaam en lief. Ze gaat graag samen met jou op pad aan de lijn. Ze zou ook in een appartement kunnen verblijven. Ze weegt ca. 12,5 kg eb haar schofthoogte is ongeveer 40 centimeter

Geboortedatum: 04-01-2022 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op