Skip to main content

Gaia is een ontzettende knuffelaar en zoekt een baasje/baasjes die haar willen knuffelen.

Gaia is enige tijd geleden door onze collega’s weggehaald op een weekmarkt waar ook illegaal honden verkocht worden, niet met goede bedoelingen. Gaia is door één van de vrijwilligers daar opgemerkt en meegenomen voor zij verhandeld kon worden. Gaia viel extra op omdat ze zo lief en zachtaardig was. Ze is nog liever geworden sinds ze in het asiel verblijft en luistert erg goed. Gaia is ook verzot op kinderen en tevens is ze erg lief t.o.v. van andere honden en ook naar katten toe.

Gaia wil gewoon graag een huisje waar ze haar liefde kan tonen. Ze is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd intussen. Ze is rustig en zou zowel in een huis met tuin als in een appartement kunnen aarden. Ze is snel tevreden.
Haar schofthoogte is ca. 54 cm., gewicht ongeveer 16 kg

Geboortedatum: 02-03-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op