Skip to main content

Tarzàn is een Galgo die op straat is opgepikt en daarna naar de perrera is gebracht. Onze collega’s hebben hem opgehaald. Hij is een super sociale hond, zijn karakter is een 10. Hij kan het goed vinden met andere honden, ongeacht het geslacht. Zijn omgang met katten is niet bekend. Met volwassenen en kinderen is het een lieve hond. Tarzàn is niet bang, hij vertrouwt zonder enig probleem mensen en weet hoe hij aan de lijn moet lopen. In de zomer is het erg warm en dat is niet goed voor de honden. Tarzàn is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 66 cm, gewicht ongeveer 25 kg.

Geboortedatum ( geschat ): 01-01-2019
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op