Skip to main content

Oreo is dol op mensen en een echt leuk, vrolijk, ondeugend meisje dat niets anders dan liefde wil geven. Ze is erg vlug en goed in je voor de voeten lopen om aandacht te krijgen. Oreo doet het super met andere honden, groot en klein, en met kinderen. De katten vinden haar wat enthousiast dus die bekijken haar van een afstandje of lopen een blokje om. Kortom een heerlijke pup voor een fantastisch liefdevol gezin.
Oreo werd gevonden bij een supermarkt en was toen zeker niet onverzorgd of ondervoed. Zonder enige angst liet ze zich optillen en meenemen op naar een volgend avontuur in haar leven. Deze pup is echt klaar voor een heerlijk gezinsleven en hoort niet thuis in een opvang! Ze is nu ( 13-06-2024 ) ongeveer 4 kilo en ze denken dat ze zo’n 18 a 21 kilo zal geen wegen. Ze kennen haar ouders niet dus het is altijd een inschatting. Oreo heeft een geweldige zachte, dikke, korte vacht. Ze heeft wat weg van een Labrador mix. Wie is op slag verliefd?

Geschatte geboortedatum: 10-03-2024
Herkomst: Lefkas
Verblijft in Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op