Skip to main content

Ziet u mij? Ik u wel hoor want ik kijk graag in de lens maar ook naar u. Ik zal mezelf even netjes voorstellen. Ik ben een jonge moeder, want ik ben zelf nog geen jaar oud maar heb al wel 5 gezonde kittens gebaard en daar zorg ik goed en liefdevol voor.
Gelukkig ben ik door een hele lieve dame tijdelijk opgevangen waardoor ik mijn kittens nu de eerste maanden in hun leven nog kan verzorgen. Intussen blijf ik binnen, zeker tot de tijd dat ik gesteriliseerd ben. Ik vind het leven buiten in een tuin leuk maar met binnen blijven heb ik ook geen moeite. Ik lig ook graag bij de hond van de mevrouw waar ik nu verblijf. De mevrouw zelf vind ik ook leuk, ik geef haar graag kopjes en knuffel met haar. Ik ben gezond, weeg net geen 4 kilo en ben al behandeld tegen parasieten. Voordat ik mijn gouden mandje vind word ik uiteraard ook nog volledig gevaccineerd. Dat ik binnenkort gesteriliseerd word had ik al verteld hé. Mag ik bij u komen wonen? Wil alleen komen, maar zou het ook leuk vinden één van mijn baby’s mee te nemen maar dat hoeft niet.

NB Tot nu toe denken onze collega’s dat het 3 meisjes en 2 katers zijn maar 100% zeker zijn ze nog niet want ze zijn razendsnel en alle 5 rood. Soms moeilijk ze uit elkaar te houden.

Geschatte geboortedatum: 01-08-2023
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op