Skip to main content

Ik ben een heel lief klein Engeltje, mijn naam was dus ook snel gekozen, Angel. Oh nee ik ben een kat van ongeveer 6 weken oud. Ik ben de kleinste van een nestje van 5 maar wel met het meeste rood op mijn koppie. Spelen, dollen, slapen en eten zijn mijn hobby’s. Samen met mijn 4 broertjes en zusjes verblijf ik nu tijdelijk bij een gastgezin tot wij groot genoeg zijn om alleen de grote wereld te verkennen. Dat gaat helemaal goedkomen want ik ben gezond en levendig. Ja ik ben wel een kitten dus hou van mijn grenzen opzoeken, wat mag wel, wat mag niet en ik ontdek graag. Omdat ik het geluk had op te mogen groeien bij een pleegmoeder leer ik al snel met mensen omgaan en dat mensen lief voor mij zijn. Ik dus ook voor hun. Binnenkort krijg ik al mijn benodigde vaccinaties. Mag ik uw engeltje worden?

Geschatte geboortedatum: 19-04-2024
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op