Skip to main content

Dit lieve schattige actieve lichtrode pluizenbolletje hebben ze de naam Abi meegegeven. Onze collega’s denken dat Abi een meisje is maar omdat ze nog jong is (ongeveer 6 weken) kunnen ze er wel eens naast zitten.

Samen met mijn 5 broertjes en zusjes en onze moeder Poes mogen wij nog even genieten van onze eerste maanden zorg in een gastgezin. Daar zijn wij heel blij mee, maar ook voor u betekent dit dat wij aan mensen gewend zijn. Ondanks dat ik nu nog een kleine stuiterbal ben, ik vlieg van hot naar her en houd van klimmen en klauteren, kom ik ook al graag naar mensen toe. Ik ga trouwens ook op de kattenbak. Kan zijn om te spelen of om mijn behoefte te doen. Mij maakt het niet uit, vind de kattenbak een leuk ding.
Ik ben de lichtste rode qua kleur van de 5. Ik ben actief, gezond en eet goed. Binnenkort word ik gevaccineerd.

Geschatte geboortedatum: 19-04-2024
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op