Skip to main content

Ook Lechera is afgestaan door haar eigenaar, samen met meerdere Galgo’s en Duitse Korthaar Shakira. Omdat de man te veel dieren had was aangifte gedaan tegen hem. Lechera is een gezellige, aanhankelijke en onderdanige hond. Zij is supergoed met kinderen en volwassenen, ze heeft een goed karakter. Aan de lijn kan ze probleemloos meelopen, als je haar roept komt ze met je mee. Met de auto meegaan is ook geen probleem. Lechara is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 64 cm., gewicht ongeveer 23 kg.

Geboortedatum ( geschat ): 21-01-2021                                                                                                                                                                                                                                                                                        Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op