Skip to main content

Tiburón is door zijn eigenaar naar het asiel gebracht omdat hij niet voor hem kan zorgen. Tiburón is geschikt voor alle honden, ongeacht het geslacht. Hij s een hele rustige en gehoorzame hond, loopt de hele tijd achter je aan en is een schatje. Tiburón gaat zonder problemen mee in de auto en weet hoe hij aan de lijn moet lopen. Hij is een lief dier, zowel met kinderen als met volwassenen. Hoe hij omgaat met honden is niet bekend, maar ze verwachten geen problemen. Tiburón is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 65 cm., gewicht ongeveer 26 kg.

Geboortedatum ( geschat ): 08-10-2018
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op