Skip to main content

Anita is door haar eigenaar achtergelaten, kort nadat ze een nestje gebaard had. Haar puppy’s hebben ze gehouden. Zij werd afgestaan omdat, volgens de eigenaar aangifte tegen hem was gedaan. Dit wegens het hebben van meer dieren dan toegestaan. Anita is geschikt voor alle honden, ongeacht het geslacht. Ze is een erg speelse en gezellige hond, ze houdt van spelen en rennen. Hoewel ze nog erg jong is, hebben ze haar als fokmachine. Ze gaat zonder problemen mee in de auto en weet hoe ze aan de lijn moet lopen. Anita is gesteriliseerd en gezond. Haar schofthoogte is ongeveer 61 cm., gewicht ca. 22 kg.

Geboortedatum ( geschat ): 01-02-2021
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op