Skip to main content

Onze collega’s in Spanje hebben  een border collie onder hun hoede genomen.

Bandit is bijna een jaar oud en is in de buurt van katten geweest, hoewel de katten hem niet mochten. Ze garanderen niet dat hij goed is met katten. Bandit  is goed met volwassenen en  kinderen. Hij loopt goed aan de lijn en is zindelijk in huis. Houd er rekening mee dat border collies zeer intelligente honden zijn en erg actief. Bandit heeft dus voldoende beweging en stimulatie nodig om geen ongewenst gedrag te ontwikkelen en problemen die gepaard gaan met te weinig beweging, zoals auto’s achtervolgen, reflectie achtervolgen, staart spinnen of overmatig blaffen om er maar een paar te noemen. Hij heeft veel te geven en is nog erg jong, dus hij heeft een actief gezin nodig en mensen die met hem willen trainen.

 

Geschatte geboortedatum: 08-08-2023

Herkomst: Benissa

Verblijft momenteel  in: Spanje

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op