Skip to main content

Leuke Meg is een prachtig hondje om te zien met haar mooie glanzende zwarte vachtje met witte tekeningen. Ze heeft zelfvertrouwen en is erg sociaal. Gek op ravotten met de andere honden. Ze woont momenteel bij Sallie (Little Friends Lefkas) in huis en slaapt de hele nacht door in haar bench en is nu zindelijk. Meg heeft altijd zin in een heerlijke kriebel over haar buikje,
Ze is gevonden van haar 2 zusjes bij de watervallen van Lefkas, ze waren uitgedroogd en zaten vol met vlooien en teken, maar na de liefdevolle zorg door Little Friends Lefkas doen ze het nu geweldig en zijn in topvorm.
Meg weegt nu (10.5.24) ongeveer 6 kilo en is circa 29 cm schouderhoogte. Ze denken dat ze 15 tot 18 kilo zal gaan wegen, helemaal zeker kunnen ze dit natuurlijk niet zeggen want haar ouders zijn niet bekend. Meg en haar zusjes zijn allemaal zeer geschikt voor families met kinderen.
Waar o waar staat Meg haar gouden mandje waar ze zoveel kriebels over haar buikje mag krijgen als ze wil?

Geboortedatum ( geschat ): 20-01-2024
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op