Skip to main content

Mooie Beth is een heel grappig en sociaal meisje met zelfvertrouwen, dol op het kauwen van botjes, bezig zijn met speeltjes en het volgen van de grotere honden. Beth gaat prima samen met katten. Ze woont momenteel bij Sallie (Little Friends Lefkas) in huis en slaapt de hele nacht door in haar bench en is nu zindelijk.
Ze is gevonden met haar 2 zusjes bij de watervallen van Lefkas, ze waren uitgedroogd en zaten vol met vlooien en teken, maar na de liefdevolle zorg door Little Friends Lefkas doen ze het nu geweldig en zijn in topvorm.
Beth weegt nu (10.5.24) ongeveer 5 kilo en is circa 27 cm schouderhoogte. We denken dat ze 15 tot 18 kilo zal gaan wegen, maar misschien blijft ze ook wel kleiner. Helemaal zeker is dat niet te zeggen want haar ouders zijn onbekend. Beth en haar zusjes zijn allemaal zeer geschikt voor families met kinderen. Wie valt direct voor dit prachtige, grappige en sociale meisje?

Geboortedatum ( geschat ): 20-01-2024
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op