Skip to main content

Amy is echt een super grote lieverd, ze doet niets liever dan met je knuffelen en vindt aandacht heerlijk. Ze is een slim, kalm meisje dat graag wil luisteren, leren en bezig zijn met speeltjes vindt ze heerlijk. Ze woont momenteel bij Sallie (Little Friends Lefkas) in huis en slaapt de hele nacht door in haar bench en is nu zindelijk.
Ze is gevonden met haar 2 zusjes bij de watervallen van Lefkas, ze waren uitgedroogd en zaten vol met vlooien en teken, maar na de liefdevolle zorg door Little Friends Lefkas doen ze het nu geweldig en zijn in topvorm.
Amy weegt nu (10.5.24) ongeveer 5 kilo en is circa 26 cm schouderhoogte. We denken dat ze 15 tot 18 kilo zal gaan wegen, maar misschien blijft ze ook wel kleiner. Helemaal zeker is dat niet te zeggen want haar ouders zijn onbekend. Amy en haar zusjes zijn allemaal zeer geschikt voor families met kinderen. Wie wil ook niets liever dan knuffelen met Amy en haar alle aandacht geven. Wie vindt het leuk om met haar te spelen en nieuwe dingen te leren?

Geboortedatum ( geschat ): 20-01-2024
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op