Skip to main content

Zachtaardige, vrolijke Rico heeft echt een heel vriendelijk en sociaal karakter, Hij zal een aanwinst zijn voor een fijne familie die hem de zin van het leven wil leren; een warme mand, aandacht, wandelingen. Rico is echt een prachtige hond om te zien en is ondeugend op een leuke manier. Zoals gezegd een sociale pup, die het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en, net als zijn broertjes, dol is op kinderen.
Rico heeft, net als zijn broertjes, een prachtig glanzende vacht en houdt hij van het zonnetje. Hij weegt nu (7.2.2024) ongeveer 7,5 kilo en is circa 33 centimeter schouderhoogte. We denken dat hij 15 a 20 kilo zal gaan wegen.
Rico is 1 van de 7 puppy’s die werden gered uit een plastic zak toen ze nog maar 2 dagen oud waren, gelukkig kon de moeder opgespoord worden en kon zij de pups zelf voeden en opvoeden.
Het zijn rasechte Hare Hounds en stuk voor stuk prachtig om te zien, hun vacht glanst, hun kleuren zijn mooi diep en ach die heerlijke lange oren! Ze zijn vanaf dag 2 van hun leven gewend aan mensen en zijn dol op hen, ook kinderen vinden ze geweldig.
Waar is die lieve familie waar Rico van droomt? Rico is klaar om te reizen.

Geboortedatum ( niet geschat ) : 22-09-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op