Skip to main content

Rudi is waarschijnlijk een labrador mix. Hij is goed met alle honden, lief met de kinderen en wandelt ook goed mee aan de riem Hij houdt heel erg van knuffelen.
Rudi weegt ca. 27 kilo, zijn schofthoogte is ongeveer 53 cm. Rudi heeft wel ooit een baasje gehad, maar die is geëmigreerd naar een ander land. Arme Rudi werd harteloos alleen achtergelaten, aan de ketting in de tuin, terwijl hij daarvoor vrij op het erf leefde en toegang had tot het huis. De buren gaven hem te eten en te drinken. Rudi was van het hele gebeuren erg verdrietig en heeft een tijdje zelf niks willen eten. Nu gaat het wel beter met hem. Hij is inmiddels gechipt, gevaccineerd en gecastreerd.
Rudi verblijft tijdelijk in een betaald gastgezin (in de modderige tuin, niet in het huis) wat misschien net ietsjes beter is dan in een overvol hondenasiel. Kan iemand deze brave, lieve hond die al volwassen is weer een thuis en een goed leven geven

Geschatte geboortedatum: 19-01-2018
Herkomst: Osijek
Verblijft momenteel in: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op