Skip to main content

Dit mooi, zwart teefje is een Kroatische herder mix. Ze heet Tilly en heeft dringend een thuis nodig, anders wordt ze één van de vele volwassenen, ongewenste zwarte honden in Kroatië. Tilly is een mooi puppy (iets groter dan haar zusje Mali), ze zal waarschijnlijk niet meer dan 13 kg wegen als ze eenmaal volwassen wordt en niet hoger dan 40 cm in de schofthoogte zijn.
Tilly werd, samen met haar broer en haar zusje, gevonden in de buurt van Beli Manastir, toen het al dik onder de nul was. De onderkoelde puppy’s konden, gelukkig, op tijd (voordat ze dood zouden vriezen) gered worden en naar een tijdelijk verblijf gebracht worden.
Dit mooie hondje verblijft nu met haar broertje en haar zusje bij dat gastgezin, maar alleen in de tuin. Ze hebben genoeg eten en een schuur met stro ter beschiking. De puppy’s mogen niet het huis in, en de vrouw die dat beheert heeft nog een hond aan de ketting in de tuin. Het zijn, zeker voor de puppy’s, geen perfecte omstandigheden, maar nog wel beter dan in een hondenasiel waar ze aangevallen kunnen worden door andere honden.
Onze vrijwilligster heeft Tilly maar kort gezien, het is nog te vroeg om wat meer over haar persoonlijkheid te vertellen. Tilly en haar broertje en haar zusje zijn nog erg jong, ze spelen graag en veel samen, maar zullen erg moeten wennen aan leven binnenhuis.
Puppy’s kunnen snel leren (zeker deze ras, de leergierige en intelligente Kroatische herder) en hebben het in zich om met goede training en veel geduld een perfect lid van elk gezin te worden.

Geschatte geboortedatum: 20-10-2023
Herkomst: Beli Manastir
Verblijft momenteel in: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op