Skip to main content

Mickey zat vast in een kleine ruimte van een koelwagen. Mensen in de omgeving hoorden hem bijna twee dagen achter elkaar voordat hij werd gered. Hij was klein, koud en uitgehongerd dus zijn redders brachten hem met spoed naar een dierenziekenhuis voor intensieve zorg. De dierenartsen verwachtten niet dat hij het zou overleven vanwege zijn jonge leeftijd ( ca. 15 dagen oud) en omdat hij in zo’n slechte algemene toestand was. Na een paar dagen namen zijn liefdevolle redders Mickey mee naar huis en gaven hem elke 2 uur flesvoeding! Hij vond snel zijn eetlust terug en begon aan te komen in gewicht.
Mickey is een schattig jong katje. Deze gekke jongen houdt van mensen en is vriendelijk en sociaal met iedereen vanaf het moment dat hij ze ontmoet. Hij is helemaal gek op één van de hondjes Petunia en je zult hem altijd bij haar vinden om te spelen of knuffelen in haar armen! Hij schrikt niet en is een dapper katertje. Micky is klaar om de wereld te veroveren! Hij heeft zich heel snel aangepast aan het leven pleeggezin en is gewend om een binnenkat te zijn, en slaapt op bed! Hij vindt het leuk om verschillende plekjes in huis te vinden, niet om zich te verstoppen, maar om te spelen en te ontdekken. Hij is nieuwsgierig naar alles en wil alles weten. Mickey geniet als een gek van speeltijd en speelt graag om met allerlei verschillende speeltjes te spelen. Hij is ook erg geïnteresseerd in eten, vooral de natte soort waarvan ze weten dat het erg jammie smaakt! Mickey is niet alleen erg speels en vol energie, hij is ook heel lief en knuffelig. Hij vindt het heerlijk om over zijn hele lichaam geaaid te worden, is dol op knuffels en kusjes en probeert constant alles te pakken wat uit je gezicht steekt, zoals je neus, je wimpers, je oren! Hij is gewend aan een krabpaal en geniet ervan zijn nagels te vijlen en met de speeltjes te spelen die eraan hangen! Hij is gewoon een schatje, een levenslustig en vrolijk katertje, dat graag rondrent en huppelt, de hele dag. Alles op zijn pad wordt interessant, speelgoed, bezems, schoenen, schepjes! En last but not least heeft Mickey een unieke en karakteristieke manier van spelen waarbij hij zijn voorpootjes in de lucht gooit alsof hij danst! Mickey is op zoek naar een familie voor altijd en we zouden die graag snel vinden zodat hij aan hun zijde kan opgroeien!
Testen FIV-FeLV en Triple feacal (CORONA-PARVO-GIARDIA) negatief.

Geschatte geboortedatum: 21-08-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op