Skip to main content

Jim werd gevonden als zwerfhond samen met een andere hond. Hij was mager en had ondergewicht, maar na een paar weken liefde, verzorging en natuurlijk goed en regelmatig eten gaat het heel goed met hem. Jim heeft nu een gezond gewicht en is tijdens zijn verblijf in de shelter gegroeid met betrekking tot zelfvertrouwen. Hij is een beetje verlegen, maar is goed met kinderen. Jim is ook goed met andere honden.
Jim hoopt dat de rest van zijn leven veel beter zal zijn dan de eerste helft. Hij is geen grote Podenco. Hij is middelgroot, hij zal in elk huis passen. Zoals de meeste Podenco’s heeft hij een sociaal, aanhankelijk karakter en is hij goed met andere honden en goed met mensen. Jim loopt goed aan de lijn. Hij reist zonder problemen mee in de auto. Maar hij zal wat tijd nodig hebben om zijn zelfvertrouwen te ontwikkelen, omdat hij waarschijnlijk nog niet alles heeft meegemaakt wat de wereld te bieden heeft. Jim heeft een veilige buitenruimte nodig. Jim is gecastreerd

Geschatte geboortedatum: 01-12-2019
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op