Skip to main content

León was nog maar een puppy van een paar dagen oud toen zijn vorige eigenaar hem van de weg haalde en hem te eten gaf. Deze man woonde bij zijn oude moeder, maar door werkzaamheden moest de man verhuizen. León kon niet met hem mee en niet bij zijn moeder blijven omdat ze nauwelijks kan lopen. León heeft het erg moeilijk in de kennel, hij heeft tenslotte altijd bij iemand in huis gewoond. Hij is een zeer onderdanige hond, hij kan het goed vinden met andere honden ongeacht het geslacht. Hij is een liefdevolle hond die zich heel goed gedraagt. Zijn schofthoogte is ca. 65 cm. Hij is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 11-01-2023
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op