Skip to main content

Careta werd bij haar eigenaar weggehaald omdat hij niet in staat was om voor een dier te zorgen. De man had Alzheimer en was erg ziek. Careta is een geweldige hond, erg aanhankelijk, rustig, ze loopt graag achter je aan en is erg goed met iedereen. Ze kan goed opschieten met kinderen en volwassenen. Ze heeft geen problemen met andere honden, ongeacht het geslacht, ze kan zonder problemen aan de lijn lopen en in de auto is ze heel rustig. Ze heeft zich nog niet laten horen, ze is een lieverd. Careta is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 57 cm.

Geschatte geboortedatum: 01-01-2021
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op