Skip to main content

Deze heerlijke, sociale pup (Paul) met zijn mooie gekleurde zachte korte vacht is gevonden in een veld waar hij moet zijn gedumpt met zijn broertje Peter. Hij zat vol met vlooien en had wormen, maar is nu een perfecte gezondheid. Paul is echt een vrolijke jongen die je altijd met een blij kwispelende staart begroet. Samen met zijn broertje Peter is hij meester in knuffelen. Paul loopt al super goed aan de riem. Hij is nu ( 24-11-2023 ) circa 37 cm schouderhoogte en 11 kilo. We denken dat hij een medium grootte zal worden, ca 15 / 20 kilo. Ouders zijn onbekend dus dit is altijd een inschatting. Paul is klaar voor een gouden mand en kan niet wachten om zijn eigen familie te begroeten met zijn kwispels.

Geschatte geboortedatum: 27-05-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op