Skip to main content

Dit ongelooflijk vrolijke en sociale meisje staat graag in het middelpunt van de belangstelling. We hoeven niet te zeggen dat ze mooi is, dat zie je in één oogopslag. Ze heeft niet voor niets Pandora!
Pandora woont nu in huis bij David van Little Friends Lefkas en hier bewijst ze nog maar eens een echte schat te zijn. Ze is erg nieuwsgierig en geïnteresseerd in alles wat er gebeurt, verkent haar omgeving en als ze ergens onzeker over is, wacht ze en gaat aan Davids voeten zitten totdat ze zeker weet dat alles in orde is. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen en andere honden te ontmoeten, kan goed omgaan met kinderen en heeft geen problemen met katten. Ze houdt ook van knuffelen op de bank en speelt graag met ballen en ander speelgoed. Uit wandelen gaan vindt Pandora ook erg gezellig.

De moeder van Pandora is een zwerfhond, ze zal worden gesteriliseerd. Pandora weegt nu (14.02.2024) 10 kilo en 25 cm schouderhoogte. We verwachten dat ze ongeveer 15 tot 20 kilo zal wegen. Al is dit een inschatting want de vader van Pandora is onbekend.
Wie wordt er meteen verliefd op dit pareltje van een hondje, zoals van buiten als binnen?

Geboortedatum: 01-10-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op