Skip to main content

Toby is een “gentle giant” en op zoek naar een thuis voor zijn laatste jaren. De collega’s houden van Toby omdat hij zo zachtaardig en vriendelijk is, ondanks dat hij groter is. Helaas kwam Toby buiten zijn schuld in het asiel terecht door de persoonlijke situatie van zijn baasje, waardoor het niet langer mogelijk was voor haar hond te zorgen en het de beste optie was om naar Akira te komen.
Toby is super rustig en is het grootste deel van zijn leven bij kinderen in de buurt geweest. Hij is erg gastvrij voor alle jongere vrijwilligers en het enige wat hij echt wil is omrollen en dan wil hij dat je over zijn buik wrijft. Hij zou uren zo blijven liggen als hij kon, hij houdt gewoon van een knuffel. Toby gaat goed om met andere honden van alle soorten, maten en geslachten en is super kalm en ontspannen in hun buurt. Hij heeft veel dag uitstapjes gemaakt bij één van de vrijwilligers thuis waar 9 honden waren en hij was blij met hen allemaal.
Toby reist goed mee in de auto en is zindelijk in huis. In zijn vorige huis had hij ervaring met katten en hij had totaal geen last van ze. Hij heeft ook ervaring met zowel een huis met tuin als een appartement en hij heeft zich aan beide aangepast. Toby is gecastreerd.

Geboortedatum: 22-07-2014 ( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op