Skip to main content

Tilda is samen met haar zus Luz gered op straat, de politie zag hen. De zusjes lieten zich zonder problemen vangen. Ze zijn heel lief, aanhankelijk, ze zijn niet bang, lopen goed aan de lijn en ze kunnen het goed vinden met andere honden, ongeacht hun geslacht. Beiden zijn erg speels maar tegelijkertijd ook rustig. Ze houden van wandelen en rennen, Tilda is kleiner van formaat dan Luz. In de auto gaan ze heel goed mee ze zijn niet bang. Omgang met katten is ( nog ) niet getest.
Tilda is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ongeveer 52 cm.

Geboortedatum: 02-01-2023 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op